KN har taget produktionen af TransMasters hjem til Danmark

 In Nyheder

Pressemeddelelse, 14. juni 2018

Der dufter stadig af maling hos KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S i Lille Skensved, hvor de nye TransMaster står klar til at blive sendt afsted. Det er med en stor portion stolthed og begejstring, at KN endelig kan sende deres egne TransMaster på gaden. KN har valgt at tage produktionen af TransMaster hjem til Danmark igen. Siden 2012 har KN solgt TransMasters i hele verdenen. I dag sendes de egenproducerede TransMaster afsted og det er en glædesdag hos KN Beholderfabrik i Lille Skensved.

KN Beholderfabrik har eksisteret siden 1975, med produktion af tanke, containere og beholdere til hele verdenen. Så med over 40 års erfaring, er det med sikkerhed at KN er klar til at producere sin egen TransMaster.

Egenproduktionen af TransMasteren startede med et ønske om at kunne følge med i markedet rent prismæssigt og derfor tog Kasper Nielsen, partner hos KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S og Bo Christensen, produktionschef, beslutningen om at starte produktionen op i Lille Skensved. Der blev ansat yderligere to smede, der udelukkende producerer de nye TransMasters.

TransMasteren er en dobbeltvægget ADR-godkendt transporttank, som består af en yder- og indertank, hvoraf ydertanken kan indeholde 125% af indertankens volume, som sikrer mod lækage og dermed sikrer miljøet for forurening. TransMasteren er udstyret med fire galvaniseret stabel- og løftehjørner, som sørger for sikker håndtering af tanken, både ved transport og brug. Det er nem tilgang til mandekarm for indvendig inspektion og der er trucklommer, som kan tilgås fra alle fire sider.

Kasper Nielsen udtaler:

”Vi har valgt at producere vores egne TransMasters, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser til vores kunder. Vores høje standard og kvalitetssikring af produkterne gør, at vi kan tilbyde kvalitetsprodukter til bedre priser, som kommer til gavn for vores kunder, som består af transportsektoren, entreprenører, landbruget mm. ”

Den nye TransMaster bliver vist frem til Entreprenør & Håndværk messen i Herning disse dage. Du kan finde KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S på stand U 0318.

 

Læs mere om vores TransMaster her

 

_

Vil du have nyhederne i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi sender ca. 4-6 gange årligt.

_

Recent Posts
Kontakt os

Udfyld nedenstånede og vi kontakter dig hurtigst muligt