Om KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S

OM OS

KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S har eksisteret siden 1975.

VÆRDIER

Vi arbejder ud fra vores værdier, som er grundstenene hos KN.

FIRMAOPLYSNINGER

Har du brug for konkrete oplysninger eller ønsker du at kontakte os?

KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S er en familieejet virksomhed, etableret i 1975, og drives i dag i partnerskab mellem Kenneth Nielsen, Kasper Nielsen og Kurt Nielsen.

Vores primære forretning har gennem de sidste tre årtier været produktion af olietanke, rustfrie tanke, varmtvandsbeholdere, solvarmebeholdere, bufferbeholdere, akkumuleringstanke, samt diverse speciel opgaver. Derfor kan vi i dag tilbyde en bred og specialiseret viden indenfor alle former for løsninger til opbevaring af alt lige fra vand, olier, diesel, spildolie og kemikalier.

Hos KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S fokuserer vi på fleksible og individuelle løsninger, hvorfor vi i samarbejde med kunden også kan fremstille kundespecificerede opgaver i vores produktion. Se også vores referencer og bliv klogere på, hvilke opgaver vi kan hjælpe med.

De seneste par år har vi arbejdet intensivt på at udvikle vores viden og kendskab til alle aspekter indenfor branchen, hvilket nu har resulteret i at KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S har indgået samarbejde med flere nationale og internationale anerkendte leverandører. Vi kan nu tilbyde vores kunder et bredt og dækkende udvalg af alle former for tilbehør og udstyr indenfor smøreolie, fedt, spildolie, diesel og andre væsker.

kn_beholderfabrik-bygning-knsb-beholderfabrik
0
travle medarbejdere
0
tilfredse kunder
0
års erfaring

Vores værdier

  • Produktion og kvalitet

Vi producerer tanke, containere og beholdere i egne produktionshaller i Lille Skensved, hvor vi sørger for kvalitetssikring af vores produkter samt arbejdsgange. Det er vigtig for os at sende produkter afsted i den bedste kvalitet.

  • Leveringssikkerhed og god service

Vi bruger altid faste fragtselskaber, som sørger for den bedste levering, både i forhold til sikkerhed og tid. Vi ønsker at yde den bedste service til vores kunder og samarbejdspartnere.

  • Innovation

Vi ønsker hele tiden at udvikle fleksible og individuelle løsninger i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere og ser altid på muligheden for nytænkende løsninger.

  • Samarbejde

Vi ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner, både overfor vores kunder og leverandører.

kn-ikon_sort-knsb-beholderfabrik

SERVICELØSNINGER

Se vores serviceløsninger

REFERENCER

Se et udvalg af vores referencer

SE NYHEDER

Se seneste nyheder

Kontakt os

Udfyld nedenstånede og vi kontakter dig hurtigst muligt