Varmtvandsbeholdere, buffer- og forrådbeholdere

Se udvalget af vores varmtvandsbeholdere til fjernvarme, bufferbeholdere, centralvarme og solvarme

Vi har varmtvandsbeholder til fjernvarme, bufferbeholdere, centralvarme eller solvarme fra 120 liter til 10.000 liter i størrelse som standard. Vil du gerne have vejledning omkring valg af varmtvandsbeholder, er du mere end velkommen til at kontakte os.

VARMTVANDSBEHOLDERE TIL FJERNVARME

varmtvandsbeholder-fjernvarme_rbc-highpower-knsb-beholderfabrik

RBC HP 200-1500

KN RBC High Power varmtvandsbeholdere er en serie af præ-fabrikerede varmtvandsbeholdere specielt udviklet med henblik på de danske temperatursæt. Beholderne er udviklet af specielt udvalgt kvalitetstål af høj styrke, og er alle emaljeret i henhold til DIN-4753, samt anode beskyttelse. KN RBC High Power serien har alle dobbelt spiral med ekstra stort areal, hvilket betyder; høj kapacitet, lavt tryktab med maks. driftstryk på 10 bar (beholder) og 16 bar (varmeflade).

Produktdatablad
varmtvandsbeholder_rdc-knsb-beholderfabrik

RDC 160-300

RDC varmtvandsbeholder til central-, fjern- og solvarme med 1 varmespiral, indvendigt emaljeret iht. DIN 4753, samt anode beskyttelse. Mulighed for installation af el-patron . Leveres med hård PUR isolering med hvidlakeret metalplade overflade.

Varmtvandsbeholder R-HLS rustfri-knsb-beholderfabrik

R-HLS RUSTFRI

KN R-HLS rustfri varmvandsbeholder udført i materiale 316 TI
Med dobbelt spiral i materialet rustfri 316TI.
Inkl. PU-skum isolering.

Maks. arbejdstryk 10 bar beholder
Maks. arbejdstryk 25 bar hedeflade

CE-godkendt

Produktdatablade
varmtvandsbeholder-fjernvarme_gefjvr-knsb-beholderfabrik

KN GEFJVR 200-5.000 liter

KN varmtvandsbeholdere type GEFJVR 1 x 18 er beregnet for opvarmning af varmt brugsvand i fjernvarmeanlæg. Type GEFJVR 1 x 18 anvendes hvor man kræver en høj effekt og afkøling af primærmediet. KN varmtvandsbeholderne type GEFJVR 1 x 18 er VA godkendte, og leveres med varmeflader som er opbygget af lodretstående snoede rustfri syrefaste stålrør, anbragt mellem to cirkelformede fordelerrør.

Fordelerrørene er udformet så varmeflade har ”vendt retur”. Dette medfører en optimal fordeling af primærmediet, hvilket sikrer at tryktabet og dermed vandmængden er ens over alle spiraler. De mekaniske bevægelser der opstår fra temperatursvingningerne, i forbindelse med reguleringsventilens regulering vil bevirke, at eventuelle aflejringer på varmefladen vil løsne sig og falde til bunds.

Varmtvandsbeholderne fremstilles efter ønske eller eksisterende anlæg mht. placering af studser, studseantal og mandekarm.

Varmtvandsbeholderne er designet til et arbejdstryk på 10 bar og prøvetryk på 13 bar. Varmtvandsbeholderne udføres i materiale S235JRG2/EN10025.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning, så lad os ringe dig op.

Kontakt os

Udfyld nedenstånede og vi kontakter dig hurtigst muligt